A Sök-Hősök trilógia részét 2013 őszén rögzítették fel Kaposvár és Somogyfajsz területén, 19 támogató segítetségével a munkájukat. A Kapos Tv és KaposPont végig figyelemmel kísérte az alkotók munkáját és sikerét. A nézők és követők száma az interneten ezalatt mintegy 3000 főre nőtt.

A trilógia befejező része 2014. február 21-én lesz látható ismét a Szivárvány Kultúrpalotában, ahol a szuperhősök és Harry Sparrow felveszik a harcot Csöggel, a fő gonosszal, és végleg megküzdenek egymással. Az, hogy ki marad alul kiderül hamarosan. Addig is nézzétek meg a film előzetesét:



A történet röviden: Harry Sparrow pár szuperhős oldalán szembeszáll a világ urával Csöggel, akiről kiderült, hogy Harry Sparrow anyja. Csögöt egy féle képpen lehet elpusztítani: meg kell találni a ládát, amiben Csög szíve rejtőzik, és bele kell dobni a végzet szakadékába. Ám ehhez egy kulcs is szükséges, amit Harry Sparrow ügyesen elcsent. A nagy csata után, amit a hősök elvesztettek, mindenki úgy hiszi, hogy Harry halott. Csög egy elhagyatott temetőben őrizteti a "holttestet", de Harry megszökik, hogy megszerezze a ládát. Új szuperhősök is feltűnnek, akik még elkötelezettebben veszik fel a harcot Csöggel szemben. A mindent eldöntő csatában csak egy győzhet.

Korábbi cikkeink ide kattintva érhetők el!

Címkék: trailer, sök, hősök, amatőr, film, kultúra, kaposvár