A diákok és a helyiek körében is nagy népszerűségnek örvendő Kaposvári Egyetemi Napok tegnap délután nyitott a magyar DJ válogatott jótékonysági foci gálájával.

A múlt évhez hasonlóan, idén májusban is összegyűlt a DJ-k csapata, hogy jótékony célra fordítsák bevételüket, amely 2013-ban a kaposvári Vadvirág Alapítványhoz kerül. A „mérkőzés” méltó lezárásaként kifulladásig tomboltak a fiatalok Wallas, Dj Junior, Bárány Attila, Fat, WhiteBoy, Smiths, Németi, Suna, Spigiboy, Dj Dominique, Warped Destruction, Stick, Goldsound, Tigran, Thomka, Newik, Danny L, Candyman zenéire.

A szervezők a következő napokban sem hagyják unatkozni a közönséget. Ma este „házi” Csillag születik vetélkedőre invitálnak a szervezők, de lesz még Beer pong és csocsó verseny is. A „sportolás” fáradalmait a 5STENSION és a DELTA zenekar enyhíti.

Pénteken többek között főzőverseny, rendőrségi bemutató, valamint vetélkedők színesítik a napot. A buli hangulatról DJ Borovszky, a Robotrock, Aris és Kiwy gondoskodik.

A hét zárásaként szombaton Capoiera bemutatóra és alternatív fesztivál festészetre csalogatják az érdeklődőket. Szombat este a Mocsok1Kölykök zenekara után egy igazi nagyágyúval, az INTIM TORNA ILLEGAL-lal és egy meglepetés DJ-vel búcsúzik a fesztivál.

Címkék: egyetemi, diáknapok, napok, magyar, kultúra