A részletekről az Oroszlány elleni bajnokit megelőző percekben Fülöp Péter, a Csiky Gergely Színház és Kulturális Központ Közhasznú Nonprofit Kft. igazgatója így nyilatkozott: "városunkban és környékén a sport és a kultúra mozgatja meg a legtöbb látogatót. Az ebben rejlő együttműködés esélyeit és lehetőségeit felismerve hangoljuk ezután össze tevékenységeinket. Például a komunikációban rejlő lehetőségeket is szeretnénk jobban kihasználni."

A megálapodás többek közt arról is szól, hogy a mérkőzések előtt, közben és végén a színház segíti a szórakozást például egy dj-vel vagy, ahogy az Oroszlány elleni mérkőzés szünetében is, egy énekesnő segítségével.

Hendlein Roland, a KKK szakmai tanácsadója (b.), Puska Zoltán, a KKK ügyvezetője (k.) és Fülöp Péter, a Csiky Gergely Színház igazgatója (j.)
Hendlein Roland, a KKK szakmai tanácsadója (b.), Puska Zoltán, a KKK ügyvezetője (k.) és Fülöp Péter, a Csiky Gergely Színház igazgatója (j.)

"A kosarasok meccseire a színház munkatársai, a Csiky előadásaira pedig a klub dolgozói válthatnak kedvezményes jegyeket, illetve kölcsönösen szeretnénk egyes reklámfelületeken is megjelenni" - tette hozzá Puska Zoltán, a KKK ügyvezetője.

"Fontos cél az is, hogy a Kaposvár Aréna hétről-hétre megteljen, amire van is egy stratégiánk" - egészítette ki az elhangzottakat Hendlein Roland, a sportklub szakmai tanácsadója.

Címkék: Csiky, Aréna, együttműködés, kosárlabda, színház, KKK, kis szines, Kaposvár