null

A diákok műsora után a Kultúrtalálka Együttes adott koncertet a Táncsics Mihály Gimnázium tornacsarnokában. A diákok azt mondják: az elmúlt hetekben számos program segítette az ünnepre hangolódást. 

- Nagyon jó volt a hangulat az iskolában az adventi időszak alatt. Volt sütivásár, teavásár, csúnyapulcsis verseny. A Mikulás is körbe járta az iskolát és ellátogatott minden osztályhoz. Stier Dominik iskolatársunk gyűjtését támogattuk, aki a hajléktalanoknak ételosztással fog kedveskedni a karácsonyi időszak alatt - tette hozzá Lender Martin, az intézmény tanulója.

Az intézmény számos ajándékot is kapott, például a karácsonyfát és egy csocsóasztalt is, melyet a szülői munkaközösség ajánlott fel. A gimnázium vezetése örömmel fogadta a felajánlásokat.  

- Egy nagyon támogatói szülői kör van a gimnázium mögött. A kilencedikes szülők az adventi időszak alatt végig meglepetéssel látták el a tantestületet. Könnyeket csalva a pedagógusok szemébe és a diákoknak a mindennapjait szeretnék otthonosabbá tenni a második otthonukban, a gimnáziumban - válaszolta kérdésünkre Vámosi László, a Táncsics igazgatója.

A szülői munkaközösség tavasszal egy úgynevezett renováló napot szeretne megvalósítani, amikor is az anyukák és apukák közösen újítják meg az iskolát.  

Címkék: táncsics mihály gimnázium, advent, karácsony, kis szines