anya gyermek


Nem túlzás azt állítani, hogy az egész ország megmozdult annak a kaposvári családnak az érdekében, akiket szerdán mutattunk be. A fiatal pár először interneten kérte a jószándékú emberek segítségét: építőanyagot és bútorokat kértek azért, hogy rendbe hozzák mostani házukat. Ez a feltétele ugyanis annak, hogy a szülők újra együtt lehessenek gyermekeikkel. Két-, illetve hatéves fiúk ugyanis nevelőotthonba került, mert nem tudták számukra a megfelelő körülményeket biztosítani.

gyermek bicikli motor


Híradós bejátszásunk - amelynek nyomán az egyik kereskedelmi tévécsatorna is készített egy összeállítást - nyomán ma a helyi képviselő, a Kötél Életmentő Egyesület és egy kaposvári cégvezető is meglátogatta a bajbajutott családot, hogy együtt varázsolják újjá otthonukat.

"Sosem gondoltam volna, hogy ennyi jószándék ember van Magyarországon" - mondta elérzékenyülve forgatócsoportunknak az édesanya, Kállai Júlia, akitől párja Tóth Zsolt vette át a szót: "rengeteg felajánlás érkezett 24 óra leforgása alatt: gyermekruhák, tartós élelmiszerek, bútorok, építkezési anyagok - nem is tudom, hogy köszönhetnénk ezt meg!"

penészes szoba


A penészes falat egy vállalkozó teszi majd rendbe; az anyagot és a munka költségeit is ő állja. A másik nagy hiányosságot a Kötél Életmentők számolják fel. Ők fürdőszobát építenek. Igaz, a víz még hiányzik a házból. A városrész képviselője tűzifát és élelmet ajánlott fel.

Videós összeállításunkért kattintson az alábbi képre!

 


Stábunk továbbra is az ügy mellett áll, így aki még segíteni szeretne a bajba jutott, szegénysorsú családon, az adományozási szándékával az info.kapospont(kukac)gmail.com címen is jelentkezhet. Ahogy eddig, ezután is segítünk, hogy az adományok célba érjenek.

 

Címkék: rászorul, család, gyermek, segít, adomány, kis szines