A várost járva egyre többször figyelhetünk fel parkolóban "felejtett" járgányokra, melyeken már vastag a porréteg, rohad a karosszériája, leeresztették a gumiabroncsait, de az aljnövényzet is burjánzásnak indult körülötte. Amellett, hogy foglalják a helyet és rontják az összképet, a KRESZ ellen is vétenek a tulajdonosok, a szabályzat ugyanis kimondja:  "...hatósági jelzéssel nem rendelkező járművet (…) mellékútvonalon – közterület-használati engedély nélkül – legfeljebb 10 napig szabad tárolni. "


Nézze meg olvasónk fotóit!Nézze meg olvasónk fotóit!Nézze meg olvasónk fotóit!Nézze meg olvasónk fotóit!Nézze meg olvasónk fotóit!Nézze meg olvasónk fotóit!Nézze meg olvasónk fotóit!Nézze meg olvasónk fotóit!Nézze meg olvasónk fotóit!Nézze meg olvasónk fotóit!Nézze meg olvasónk fotóit!Nézze meg olvasónk fotóit!Nézze meg olvasónk fotóit!
Nézze meg olvasónk fotóit!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Bizonyára ezt akarta kikerülni annak a Fiat Tiponak a tulajdonosa, aki úgy döntött, egy parkoló, vagy az út széle helyett a kaposvári Zaranyi erdőben hagyja megunt kocsiját. Így történhetett meg, hogy olvasónk sportolás közben szinte szó szerint belefutott a roncsba, melyet felháborodásában mobiltelefonjával megörökített, majd elküldte nekünk.

A felvételek tanúsága szerint a szebb napokat is látott jármű vélhetően nyár óta dekkolhat a területen. Az enyészet helyett egyelőre csak az arra járó fiatalok tettek kárt benne. De még a fémgyűjtők figyelmét is elkerülhette, ugyanis az alkatrészek nagy része érintetlenül lapul a motorháztető alatt. A természetnek azonban semmi sem szabhat határt, az aljnövényzet már szép lassan elkezdte benőni a járgány alját. Kérdés, hogy előbb-utóbb megelégeli-e valamelyik hatóság, és elszállítja-e a roncsot az erdőből, vagy teljesen elburjánzik rajta az élet, és úgy benövi a gyom, mint a napokban az egyik kínai város parkolójában talált járművet.

Nézze meg olvasónk felvételét:

Címkék: rohad, roncs, erdő, autó, kaposvár, kis szines