Péntek már majdnem hétvége, a kaposvári Corso Bevásárlóközpont 14 órától nyárköszöntő programokkal várja a nézelődőket. A nap sztárvendége a 19 órakor fellépő Kállay Saunders András!

Akinek még maradt energiája az estére, a Grimaszban kitombolhatja magát, hiszen az idei Naposvár Open Air Partyt a Deseda helyett a már kerthelységgel is rendelkező Grimaszban tartják meg. A buli 21 órakor a Kick Your Heart együttessel indul el, akiket Sub Bass Monster és megannyi fellépő követ!

Szombaton a túrázni vágyók a Meteor Természetbarát Turista Egyesülettel tarthatnak, úticél a desedai arborétum! A kerékpártúra találkozója 9 órakor a kaposvári Sportcsarnok előtt lesz, a táv összesen 30km.

Kiváló időzítéssel érkezett meg a strandidő, hiszen a kaposvári virágfürdőben egész hétvégén Tanévzáró Partit tartanak. Ha már sokaknak el is múltak az iskolás évek, azért a felnőttek is kedvezményes áron fürdőzhetnek, nem is beszélve a kitűnő bizonyítvánnyal rendelkezőkről, akik ingyen léphetnek a strand területére!

Marcali városa sem lesz mentes a programoktól, szombaton 10 órától Szezonzáró Kosárlabda Fesztivált tartanak a Marcali Városi Fürdőben. 19 órától pedig a True Smile Jam Band lép fel a Szabadtéri Színpadon.

Kaposváron szombaton 16:30-tól gyermek-, 19 órától pedig felnőtt táncházzal várja a ropni vágyókat a Somogy Zenekar. A táncház helyszíne az Együd Árpád Kulturális Központ, és mint mindig, a program ingyenes!

A Szennai Skanzenben újabb Tesz-vesz hétvégét tartanak a szervezők, a kézműves napokon elkészíthetjük saját seprűnket, zsebkendőt is hímezhetünk, és az agyagozás rejtelmeibe is bepillanthatunk.

A Katica tanyán a Mesterségek hétvégéjén vehetünk részt, a már jól ismert tóparti programok mellett a nemezelés technikáját ismerhetik meg az érdeklődők.
Az igazi sportkihívásra vágyók a II. Balatonman Triatlon Fesztiválon mérkőzhetnek meg, melyet június 14-16. között rendeznek meg Balatonfüreden.

Legyen nagyon kellemes a hétvégéjük!

Címkék: grimasz, hétvégi, ajánló, program, kaposvár, kis szines