Mark Zuckerberg feltűnt a budapesti bulinegyedben - írta a 444.hu hétfő este, a zenész és reklámszakember, Karányi Dani Facebook oldalára hivatkozva.

Nem sokkal később az interneten feltűnt egy kép az éppen diszkózó milliárdosról, ám erről nem sokkal később később kiderült, hogy kamu. A fotó nem aznap készült, és a táncoló férfi is valószínűleg csak egy hasonmás.

A budapesti látogatás azonban igaznak tűnik. Ugyanis az Origo még tegnap éjjel felhívta a kocsma tulajdonosát - ahol állítólag Zuckerbergék söröztek - és a férfi megerősítette a látogatást: „Nagyon közvetlen és barátságos volt. Ha nem ismerjük fel, fel sem tűnt volna, hogy nem egy hétköznapi ember jött be. Zuckerberg farmerben és ingben érkezett, nem jelentkezett be előre. Egy sört ivott, felesége egy limonádét kért és 20-30 percet ültek a bárpultnál. Az étteremben nem ment oda hozzá senki, bár többen felismerték ”.

facebook alapító


Éppen Budapesten jár és összefutott a Facebook alapítóval, vagy netán látta a kaposvári Kossuth téren sétálni? Ne tartsa magába, küldjön nekünk fotót az info(kukac)kapos.hu.

Címkék: mark Zuckerberg, alapító, buli, Budapest, facebook, kis szines