Az idei évben először fordult elő, hogy 24 helyett, 25-en jutnak tovább a versenyben. A döntés szerint nem 6, hanem 7 lány folythathatja a küzdelmet, így Kingának eggyel több vetélytársa akadt.

- Saját magamban akarom azt tudni, hogy én erre képes vagyok, szerintem van helyem a legjobb 24-ben. Bízom abban, hogy sikerül - mondta a színpadra lépés előtt Jáger Kinga.

Kinga lenyűgözte a zsűrit, Keresztes Ildikó meg is jegyezte: "Pocahontas beindult!":

Malek Miklós: "Jáger Kinga az egyik kedvencem. Ő egy ilyen Pocahontas, akiben egy atomerőmű van. Egy óriási bulit csinált."

Geszti Péter: "figyelj, ez olyan volt, mintha nem is egy meghallgatás lenne, hanem egy koncert. Ez azt jelenti, hogy sok műfajt tudhat."

A zsűri egyöntetűen mondta azt, hogy Csaba nagyon tehetséges, ott a helye a legjobbak között:

Malek Miklós: "nagyon jó ez a srác, nagyon tehetséges!"

Geszti Péter: "fura, hogy ahányszor elkezd énekelni, így elindulnak itt a... könnyeim. Olyan boldogság árad a srácból..."

Keresztes Ildikót kirázta a hideg. Azt mondta, beleszeretett Csabába.

Nagy Feró: "elkezdett énekelni, azt mondtam na végre, hát ezért ülünk itt."



A következő megmérettetés szombaton és vasárnap lesz, ahol eldől, hogy a kaposvári kötődésű énekesek továbbjutnak-e a legjobb 12 közé, valamint az élő showba.

Mint arról korábban beszámoltunk: két somogyi versenyzője is akadt az idei X-Faktornak. A kaposvári Meggyes Csaba és a böhönyei Jáger Kinga elvarázsolta a zsűrit és számos fordulóban bizonyíthatták tehetségüket.

Címkék: Mentorok Háza, Meggyes Csaba, továbbjutók, Jáger Kinga, X-Faktor, kis szines