A Kaposvári Járási Ügyészség önbíráskodás bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat azzal a negyvenes éveiben járó férfival szemben, aki az elmaradt pásztoróra után erőszakkal vette vissza a prostituáltnak kifizetett pénzt.

A vádirat lényege szerint a vádlott 2023 decemberében akadt rá a prostituáltként dolgozó sértett szexuális szolgáltatásra irányuló internetes hirdetésére. A kapcsolatfelvétel után a felek megállapodtak abban, hogy éjfél körül találkoznak Kaposváron, és megpróbálnak egy hotelszobát kivenni, de ha nem járnak sikerrel, a kialkudott 30 percért járó 15.000 Ft-ot a nő megtarthatja.

A vádlott és a sértett a megbeszéltek szerint találkoztak, és több helyen is próbálkoztak, de nem találtak szabad szobát a belvárosban. A vádlott ezután dühös lett, mert szexuális együttlét hiányában fizetett, és úgy érezte a pénz neki visszajár, ezért az előre kifizetett készpénzt visszakövetelve többször megütötte a sértettet, aki ennek hatására a pénzt visszaadta. A bántalmazás következtében a sértettnek könnyű sérülései keletkeztek.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a férfival szemben börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.

Címkék: prostituált, támadás, ügyészség, kék hírek