Az ügy adatai alapján a 41 éves kaposvári lakos egy közösségi média weboldalon létrehozott álprofilon keresztül kereste fel hölgyismerősét, akivel korábban szexuális viszonyt folytatott.

Az üzenetben elküldött egy kompromittáló tartalmú felvételt is, melyet egy korábbi együttlétükről készített, és személyes találkozást kért a nőtől. A találkozó során a férfi egy millió forintot követelt azért, hogy a videót ne hozza nyilvánosságra.

Az áldozatul esett nő a siófoki rendőrökhöz fordult segítségért, akik pénteken Siófokon megjelentek a pénzösszeg első részletének átadásakor, és a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bevetési egységeinek segítségével elfogták a feltételezett elkövetőt.

Videón az elfogás pillanata

Zsarolót vettek őrizetbe a siófoki rendőrök

Kompromittáló felvételek napvilágra hozásával fenyegetőzött a férfi. Az áldozatul esett nő a siófoki rendőrökhöz fordult segítségért, akik 2020. május 8-án S...

A nyomozók K. Pétert zsarolás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.



A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: szexfelvétel, zsarolás, rendőrség, kék hírek