2017. március 1-jén 3 óra 5 perckor: személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M7-es autópálya 145. kilométerszelvényében. Nagykanizsa irányából Budapest irányába közlekedett egy tehergépkocsi, amikor a vizes útburkolaton megcsúszott és szalagkorlátnak ütközött. A baleset során a tehergépkocsi vezetője az elsődleges orvosi vélemény alapján 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

2017. március 1-jén 10 óra 30 perckor: szintén személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt  Zákány belterületén. A Fiat típusú személygépkocsi vezetője egy balra ívelő útkanyarulatban megcsúszott és árokba hajtott. A járművezető az elsődleges orvosi vélemény alapján 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.


az SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételei
az SMRFK felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

2017. március 1-jén 8 óra 20 perckor: Barcs külterületén, a 6-os számú főútvonal 253+400 kilométerszelvényében  egy személygépkocsi vaddisznót ütött el. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

2017. március 1-jén 10 óra 15 perckor: Kaposvár belterületén egy tehergépkocsi pótkocsija áttért a menetiránya szerint bal oldalra és összeütközött a vele szembe közlekedő személygépkocsinak. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

2017. március 1-jén 12 óra 35 perckor: Kaposváron egy járművezető az előtte forgalmi okból álló személygépkocsinak ütközött. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

2017. március 1-jén 12 óra 35 perckor: Marcali belterületén egy személygépkocsi áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol a visszapillantó tükrével a vele szembe közlekedő személygépkocsi visszapillantó tükrének ütközött. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a nedves, vizes útszakaszok, vízátfolyások, valamint a fronthatások nehezítik a gépjárművezetést. A közlekedési szabályok betartásával, a passzív biztonsági eszközök használatával a közúti tragédiák elkerülhetőek és a sérülések súlyossági foka csökkenthető!

Címkék: font, csúszik, karambol, sérül, baleset, kék hírek