Az indulók váltófutásban és kismotorfecskendő szerelésben mérték össze felkészültségüket és gyorsaságukat. A versenyzők közül nem hiányoztak a nők és a diákok sem, bár nekik nem akadt kihívójuk, így számukra biztosított volt a dobogó legfelső foka. Ennek ellenére ők becsülettel és hatalmas lelkesedessél teljesítették a feladatokat.

A férfiak versenyében azonban izgalmas futamokat láthatott a közönség, bár az első három helyezés sorsa a papírforma szerint alakult: ugyanazon csapatok nyakába került érem, mint a tavalyi évben. Idén sem sikerült a szőkedencsi férfi csapatot „letaszítani” a dobogó tetejéről.


Fotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTP
Fotó: Marcali HTP
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A következő eredmények születtek:

Férfiak:
I. Szőkedencs 
II. Balatonszentgyörgy 
III. Kéthely
IV. Öreglak
V. Balatonkeresztúr
VI. Fonyód

 „Vegyes” kategóriájú felnőtt csapatok:
I. Balatonberény
II. Balatonszentgyörgy
III. Böhönye

Címkék: önkéntes, tűzoltók, verseny, Balaton, kék hírek