Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt Balatonvilágosnál 2016. április 24-én 8 óra 55 perc körüli időben az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, a 91-es kilométerszelvényben, alig több mint 10 kilométerre a korábbi baleset helszínétől.

A rendelkezésre álló adatok alapján – eddig tisztázatlan körülmények között – két személygépjármű összeütközött. A baleset következtében senki sem sérült meg. A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére félpályás útlezárás volt érvényben, amelyet 10 óra 14 perckor feloldottak.

Ezzel egy időben kigyulladt és kiégett egy autóbusz Balatonendrédnél, a járművön 50 fő utazott, de minden utas és a vezető is épségben kimenekült a lángok közül.

A tüzet a siófoki hivatásos tűzoltók fojtották el, a műszaki mentésben a székesfehérvári tűzoltók darus járműve segédkezett. A hatóságok a mentési munkálatok alatt az autópálya érintett szakaszát mindkét irányban lezárták, déltől azonban feloldották az útzárat így újból zavartalan a közlekedés mindkét útszakaszon.


Így küzdöttek a lángokkal a Katasztrófavédelem munkatársaiÍgy küzdöttek a lángokkal a Katasztrófavédelem munkatársaiÍgy küzdöttek a lángokkal a Katasztrófavédelem munkatársaiÍgy küzdöttek a lángokkal a Katasztrófavédelem munkatársaiÍgy küzdöttek a lángokkal a Katasztrófavédelem munkatársaiÍgy küzdöttek a lángokkal a Katasztrófavédelem munkatársaiÍgy küzdöttek a lángokkal a Katasztrófavédelem munkatársaiÍgy küzdöttek a lángokkal a Katasztrófavédelem munkatársaiÍgy küzdöttek a lángokkal a Katasztrófavédelem munkatársaiÍgy küzdöttek a lángokkal a Katasztrófavédelem munkatársaiÍgy küzdöttek a lángokkal a Katasztrófavédelem munkatársaiÍgy küzdöttek a lángokkal a Katasztrófavédelem munkatársaiÍgy küzdöttek a lángokkal a Katasztrófavédelem munkatársaiÍgy küzdöttek a lángokkal a Katasztrófavédelem munkatársaiÍgy küzdöttek a lángokkal a Katasztrófavédelem munkatársaiÍgy küzdöttek a lángokkal a Katasztrófavédelem munkatársai
Így küzdöttek a lángokkal a Katasztrófavédelem munkatársai
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: kiégett, Balatonvilágos, ütközés, baleset, kék hírek