Ismeretlen járművezető 2016. március 24-én 8 óra 37 perckor az általa vezetett piros színű, ismeretlen forgalmi rendszámú, BMW X6 típusú személygépkocsival Kaposvár, Széchenyi tér 6. szám előtti útszakaszon anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott.

A sofőr a Dózsa György utca irányába közlekedve a menetiránya szerinti jobb oldali kijelölt várakozóhelyre beállása során nem tartott megfelelő oldaltávolságot és nekiütközött az ott parkoló Opel Insignia típusú személygépkocsinak. A baleset követően a gépkocsivezető adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.


Az eset a Széchenyi térnél történtAz eset a Széchenyi térnél történtAz eset a Széchenyi térnél történtAz eset a Széchenyi térnél történt
Az eset a Széchenyi térnél történt
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A Kaposvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az esemény körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: anyagi kár, parkoló, ütközés, rendőrség, kék hírek