Az Igal Rendőrőrs lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy somogyszili lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján 2016. március 11-15. közötti időszakban ismeretlen tettes egy somogyszili ingatlanból mintegy 60 liter bort tulajdonított el.

A nyomozás során az igali rendőrök látókörébe került egy 24 éves férfi, akit 2016. március 15-én a lakcíméről előállítottak a rendőrőrsre, gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették. Úgy tudjuk: a fiatalember annak a betörő-duónak az egyik tagja, akiket a közelmúltban ítéltek egyebek mellett felfüggesztett szabadságvesztésre.

A körzeti megbízottak 2016. március 15-én 9 óra 58 perckor Siófok belterületén igazoltattak egy 47 éves helyi sofőrt, akinél felmerült az ittas járművezetés gyanúja. Megállapították, hogy a T. László nem rendelkezett vezetői engedéllyel, mivel a Siófoki Járásbíróság korábban már eltiltotta a járművezetéstől, ezért előállították a rendőrkapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Címkék: bor, őrizet, ittas, sofőr, kék hírek