A Kaposvári Rendőrkapitányság eljárást folytat két rendbeli rablási kísérlet, egy rendbeli súlyos testi sértés bűntett és egy rendbeli könnyű testi sértés megalapozott gyanúja miatt egy tabi lakos ellen.

A 23 éves férfi ugyanis szerdán este 20 óra 45 perc körül Kaposvár belvárosában egy férfit többször megütött és megpróbálta a táskáját elvenni, azonban megzavarták és elmenekült.

Rövid időn belül egy nő után futott, majd amikor utolérte elkapta a táskáját és megkísérelte letépni róla. Ettől a hölgy a földre esett, ahol a férfi többször megrúgta, azonban ez alkalommal is megzavarták és zsákmány nélkül elfutott. Néhány perccel később egy másik asszonyt kezdett követni, majd amikor elérte, hátulról fejbe ütötte. A hölgy elesett, majd a fiatalember rátérdelt és többször megütötte az arcát és a fejét.

A bántalmazás következtében a sértett 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A nő kiabálására két közeli lakó sietett a segítségére, akik láttán a bántalmazó megpróbált elmenekülni, azonban a férfiak utolérték és visszatartották a rendőrök kiérkezéséig.

A helyszínre érkező körzeti megbízottak a 23 éves férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.

Címkék: rabló, elfog, őrizet, verekedés, kék hírek