Teljes terjedelmében égett egy kazánház a benn tárolt szerszámokkal és tűzifával együtt, Zselickisfaludon. A kedd reggel felcsapó lángokat a tulajdonos megpróbálta eloltani, ám nem járt sikerrel és értesítette a tűzoltókat. A tűz a szomszédos családi házat is veszélyeztette. A kaposvári hivatásos tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval vonultak a helyszínre, áramtalanították az épületet, amelyben nem volt gázpalack és vezetékes gáz sem. A tulajdonos égési sérülést, ezért a mentők kórházba szállították.

null

A ház lakható maradt, de az elektromos hálózat és a fűtésrendszer átvizsgálásáig egy felnőtt és két gyermek rokonokhoz költözött.

null

Ötvöskónyi külterületén erdőtisztítási munkálatokat folytattak, a szél azonban feltámadt és a vágástéri hulladék égetése közben a tűz továbbterjedt. Az ott dolgozók nem tudták megfékezni a lángokat, amelyek már az erdőt veszélyeztették. A nagyatádi tűzoltók puttonyfecskendővel és kéziszerszámokkal határolták körül a tüzet.



A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Lángok csaptak fel egy személyautó motorteréből szerdán délután, Nagyatádon. Az autó menet közben füstölni kezdett, s mire a jármű vezetője félrehúzódott, a kocsi már égett. A nagyatádi tűzoltók rövid idő alatt a helyszínre értek és megfékezték a lángokat, mielőtt a motortérből továbbterjedtek volna. A sofőr épségben ki tudott szállni az autóból, így nem sérült meg.

Címkék: kazánház, autó, megye, somogy, kék hírek, tűz