A Marcali Rendőrkapitányság egy balatonberényi lakos ellen folytat eljárást lopás megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló információk szerint ugyanis ismeretlen tettes június 15-én éjjel 22 óra 30 perc és június 16-án 0 óra 40 perc között bement egy balatonberényi ingatlan udvarára, ahol a nyaraló ajtajának és ablakának üvegét betörte.

A zajra felfigyelt egy utcabeli lakó is, aki a történtek miatt értesítette a tulajdonost. Mivel a tettest megzavarták, a helyszínről elmenekült.

A sértett időközben haza indult és útközben találkozott a Marcali Rendőrkapitányság járőreivel, akiknek beszámolt a betörési kísérletről. A rendőrökkel együtt ment a házhoz, ahol az udvaron egy hátizsákot, mobiltelefont és boros palackot talált, ami nem az övé volt.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján az egyenruhások a környéken igazoltattak egy 20 éves fiatalembert, akiről kiderült, hogy a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható, valamint az udvaron lévő tárgyakat menekülés közben hagyta hátra.


az SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételei
az SMRFK helyszíni felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A járőrök B. B.-t elfogták,előállították és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

Címkék: betör, lop, Balaton, kék hírek