A Kaposvári Rendőrkapitányság garázdaság miatt folytat eljárást egy helyi lakos ellen. A 27 éves férfi ugyanis tegnap éjjel, 22 óra 45 perc körül Kaposvár belvárosában sétált, majd minden előzmény nélkül egy társasház bejárati ajtajának üvegét betörte.

A fiatalember a helyszínről egy vendéglátóhelyre ment, ahol néhány perccel később a kiérkező rendőrök el is fogták. B. Bencét a kihallgatás után szabadon engedték.

A barcsi zsaruk lopás gyanúja miatt indítottak eljárást egy 52 éves helybéli férfi, valamint bűnpártolás gyanúja miatt a 19 éves fia ellen.  

A férfiakat lovaskocsizás közben ugyanis pénteken a körzeti megbízottak ellenőrizték és a rendőrök a kocsin frissen vágott fát találtak.

Az apa elmondta, hogy a fát korábban a doleci erdőből vágta ki engedély nélkül, és a helyszínen hagyta, majd később a fiával visszamentek érte. Az összedarabolt fát a lovaskocsira rakták, épp hazafelé tartottak, amikor lebuktak.

Sz. J-t és Sz. J-t az egyenruhások elfogták, előállították, majd kihallgatásukat követően ők is szabadon távozhattak.

A siófoki egyenruhások egyedi azonosító jellel való visszaélés miatt járnak el egy iregszemcsei lakossal szemben. ellen. O. Gy.-t ugyanis egy éjszakai közúti ellenőrzésen azon kapták, hogy autójára egy másik járműre kiadott rendszámtáblákat szerelt fel.  

A 22 éves férfi úgy járt, mint a fentebb említettek: elfogtás, előállítottás, kihallgatás, elengedés.

Címkék: trükk, rendszám, elfog, garázda, betör, lop, tolvaj, kék hírek