Kacifántos történetről számolt be közleményében a Somogy Megyei Főügyészség. A történet még két évvel ezelőtt kezdődött. Akkor a mostani vádlottat 3 év 8 hónap börtönre ítélték, mivel súlyos bántalmazta az élettársát.

Miután 2013. augusztusában feltételesen szabadságra bocsátották a férfit, ismét a hölgy mellett kötött ki, de nem változott semmi a korábbiakhoz képest. Továbbra is válogatott módszerekkel bántalmazta az asszonyt.

Egészen 2014 januárjáig. Ekkor, ahogy az ügyészség fogalmazott a közleményében: a férfi a nő családi házában ittas állapotban az asszonyt egy kb. egy méteres fanyéllel több alkalommal megütötte, majd egy kábeldarabbal ütlegelte. A kábelt a sértett nyakára tekerte, azzal fojtogatta, a későbbiek során egy fém felmosónyéllel is bántalmazta. Ezt követően a vádlott a sértettet a vízzel teli fürdőkádba lökte, majd a sértett fejét a víz alá nyomta, miközben azt kiabálta neki, hogy „most megdöglesz”. A vádlott a fürdőkádból kiszálló sértettet egy törülközővel is fojtogatta. A sértettnek a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló sérülései keletkeztek.

De ez nem minden, hiszen miután előzetesbe került a férfi, levélben megpróbálta rávenni a nőt, hogy vonja vissza a terhelő vallomását.

A járási ügyészség az előzetes letartóztatásban lévő vádlottal szemben börtönben végrehajtandó szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozta.

Címkék: fojtogatás, bántalmazás, , vádemelés, kék hírek