A Nagyatádi Rendőrkapitányságon hétfőn délelőtt tettek bejelentést, hogy egy korlátozottan cselekvőképes 20 éves férfi négy nappal azelőtt elindult fát vágni, ám azóta nem tért haza és életjelet sem adott magáról.

A rendőrök haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást, majd a kollégáik segítségével alig két óra alatt az eltűnt férfit épségben megtalálták egy görgetegi háznál, majd hazavitték és átadták a törvényes képviselőjének.


az SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételei
az SMRFK felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A taszári egyenruhások ugyanakkor egy kaposkeresztúri férfit fogtak el, aki lovas kocsijáról éppen fát pakolt le, amit korábban egy erdőből vágott ki és lopott el.

A tettenért P. L-t előállították a rendőrősre, ahol - szabadlábon hagyása mellett - gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Az 50 éves férfi elmondta, hogy már előző nap egy közeli erdőből a saját fűrészével vágta ki a fát, és a későbbiekben szándékában állt eladni. A rendőrök a fát lefoglalták és erdészeti jelelölő festékkel megjelölték, így a rakatot megbontani már nem lehet, így értékesíteni sem.

Címkék: vág, tolvaj, lop, kék hírek