Amint arról az eset másnapján a KaposPont is tudósított: tavaly júliusban Kutason a Szabadság utcában két csoport szólalkozott össze, aminek a vége az lett, hogy a haragosok botokkal, kövekkel, vascsövekkel felfegyverkezve estek egymásnak.

A tömegverekedésnek tragikus vége lett, mert egy 30 hetes várandós kismamát úgy megrúgtak, hogy életét csak az orvosi beavatkozás tudta megmenteni, de magzata életét vesztette.


az SMRFK felvételei a helyszínről, illetve a verekedéshez használt tárgyakrólaz SMRFK felvételei a helyszínről, illetve a verekedéshez használt tárgyakrólaz SMRFK felvételei a helyszínről, illetve a verekedéshez használt tárgyakrólaz SMRFK felvételei a helyszínről, illetve a verekedéshez használt tárgyakrólaz SMRFK felvételei a helyszínről, illetve a verekedéshez használt tárgyakrólaz SMRFK felvételei a helyszínről, illetve a verekedéshez használt tárgyakról
az SMRFK felvételei a helyszínről, illetve a verekedéshez használt tárgyakról
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A helyszínről a rendőrök több személyt is előállítottak a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, akik ellen csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján kiderült, hogy a kismamát egy 16 éves fiú bántalmazta, akit az SMRFK nyomozói - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgattak ki, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Ellene életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozást most befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a vádhatóság részére.

Címkék: magzat, várandós, tömegverekedés, Kutas, kismama, életveszély, megver, kék hírek