Kutason, a Szabadság utcában tegnap déultán öt óra körül szabadultak el az indulatok.

A rendőrségi tájékoztatása szerint több személy összeszólalkozott, ez a vita a későbbiek során tettlegességig fajult.

A két csoport tagjai botokkal, kövekkel, vascsövekkel felfegyverkezve estek egymásnak. Ennek a csoportos bántalmazásnak lett tragikus vége.

Egy, a garázdaság helyszínén tartózkodó 30 hetes terhes kismamát megrúgtak. Életveszélyes állapotba került, csak az orvosi beavatkozás tudta megmenteni. Magzata azonban életét vesztette.

Az időközben felmerült elsődleges információk alapján a kismamát egy 16 éves fiú bántalmazta, akit gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatást.


Az SMRFK helyszínen készült felvételeiAz SMRFK helyszínen készült felvételeiAz SMRFK helyszínen készült felvételeiAz SMRFK helyszínen készült felvételeiAz SMRFK helyszínen készült felvételeiAz SMRFK helyszínen készült felvételei
Az SMRFK helyszínen készült felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A rendőrség igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

A helyszínről a rendőrök másokat is a Nagyatádi Rendőrkapitányságra állítottak elő.

A kutasi férfiakat, a 19 éves B. Zsoltot, a 20 éves B. Sándort és B. Sándort, a 23 éves B. Jánost, a 29 éves B. Jánost, a 32 éves B. Ferencet, a 34 éves B. Józsefet és a 44 éves B. Sándort - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Címkék: tettes, magzat, kismama, tragédia, életveszély, verekedés, kék hírek