Kedden kora délután érkezett egy hívás a siófoki rendőrségre, amiben egy férfi elmondta az ügyeletes tisztnek, hogy élettársától öngyilkossága utaló SMSt-t kapott, majd a nő kocsijával elhajtott Budapestről.

A fiatalember egy korábbi esemény alapján azt hitte, hogy a hölgy az M7-es autópályára, a Völgyhídra tart, és onnan szándékozik leugrani. A Központ ekkor a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeleteséhez irányította a hívást, aki az autópályára küldte a Balatonföldvári Rendőrőrs és az Autópálya Alosztály rendőrei. A siófoki járőröket pedig eközben átfésülték a Völgyhíd környékét.

A siófoki egyenruhások végül a Töreki pihenőhelynél megtalálták a keresett járművet és benne épségben a 28 éves hölgyet. A fiatal nő zavartan viselkedett és nehezen kommunikált. Az autóból egy gyógyszeres doboz is előkerült, melyből 36 szem nyugtató hiányzott.

A hölgy elmondta a rendőröknek, hogy magánéleti problémái miatt az összes gyógyszert ő szedte be. A rendőrök a helyszínre kérték a mentőket is, akik a nőt ellátták, majd kórházba vitték.

Címkék: nyugtató, öngyilkos, , rendőr, kék hírek