Még 2013. november 13-án riasztották a rendőröket Nagybajomba, ahol egy fiatal helyi nő holttestére bukkantak. Akkor haladéktalanul meg is kezdték a helyszíni szemlét és a tanúk kihallgatását, hogy minél hamarabb megtalálják az elkövetőt. A nyomozás során a nyomozók látókörébe került egy 23 éves helyi nő, aki gyanúsítható volt a gyilkossággal. Késöbb az is kiderült, hogy a nő az áldozat barátjának a testvére volt.

A rendőrség tájékoztatása szerint, a 23 éves nő, több alkalommal, nagy erővel arcon és fejen ütötte az ágyában fekvő áldozatát, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy belehalt sérüléseibe, majd a holttestet az ágyneműtartóba rejtette a gyilkos.

A nyomozók később fény derítettek arra is, hogy előre kitervelt gyilkosságról volt szó, ugyanis a bántalmazás után átkutatta áldozatának a táskáját és abból el is lopta a készpénzt és azt a bankkártyát, amivel később pénzt vett le.

 Ma pedig ítéletet is hozott a bíróság első fokon az ügyben: 20 év börtönbüntetést szabtak ki a nőre, előre kitervelten, nyereségvágyból, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés miatt. Így legkorábban 14 év után szabadulhatna, azonban egyelőre fellebbeztek az ügyben, így a Pécsi Ítélőtábla előtt folytatódhat az ügy.

Külön érdekesség volt még a tárgyalás során, hogy kiderült: a vádlott az áldozattól lopott pénzből a saját védelmét szerette volna biztosítani a börtönben, cellatársai azonban ez jelentették az őröknek, így került elő az akkor eltűnt pénz.

 

Korábbi videónk a témában:

Címkék: gyilkosság, ágyneműtartó, 20 év, nagybajom, kék hírek