Országszerte 200 darab új gépkocsit kapott a Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága. Az új gépkocsik április végéig szolgálatba állnak. A géppark megújítása esedékes volt, mert a régi járművek sokat is futottak és időközben korszerűtlenekké is váltak. Az új autók Volkswagen Caddy, Mercedes Sprinter és Skoda Jeti típusúak.

A rendőrségi csapaterők gyors mozgását biztosító járművekhez biztosítva lettek, a logisztikai ellátás szállítási feltételei is.

Így néznek ki a készenléti rendőrség új csapatszolgálati feladatot ellátó gépjárművei; H. Szabó Sándor (ORFK) felvételeiért kattintson az alábbi képre!

 


Ezek a készenléti rendőrök új csapatszállítóiEzek a készenléti rendőrök új csapatszállítóiEzek a készenléti rendőrök új csapatszállítóiEzek a készenléti rendőrök új csapatszállítóiEzek a készenléti rendőrök új csapatszállítóiEzek a készenléti rendőrök új csapatszállítóiEzek a készenléti rendőrök új csapatszállítóiEzek a készenléti rendőrök új csapatszállítóiEzek a készenléti rendőrök új csapatszállítóiEzek a készenléti rendőrök új csapatszállítóiEzek a készenléti rendőrök új csapatszállítóiEzek a készenléti rendőrök új csapatszállítóiEzek a készenléti rendőrök új csapatszállítói
Ezek a készenléti rendőrök új csapatszállítói
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: csapatszállító, oszlat, géppark, készenléti, jármű, rendőrség, kék hírek