- Bence és Balázs nem mindig jöttek ki egymással az együttélésünkkor, így bármennyire is szerettem a páromat, megkértem, hogy a fiával együtt költözzön vissza a felsőmocsoládi otthonunkból Kaposvárra, mert fontosabb volt, hogy Bence nyugodtan nőhessen fel - mondta az elválás okát Bence nevelőapja, Gyöngyi Sándor. Ennek már két éve.

Bence féltestvére, barátjával együtt nemrég a kétgyerekes P. Erikához költözött, mivel a nő felajánlotta neki, hogy onnan közelebb lesz a munkahelye. Feltehetően legalább egy hónapja készülhetett a gyilkosságra. A meggyilkolt kisfiú féltestvére elmondta: azt hittem, megcsalja aput, mert hetente 2-3 alkalommal idegen férfiak jártak hozzá és volt hogy órákig beszélgettek kinn, autóban ülve és mikor telefonált, inkább elvonult, nehogy halljuk miről beszélgetnek.

A 11 éves kisfiú nővérének barátja azt nyilatkozta a KaposPontnak: hogy semmilyen tettlegességig nem fajult a Bence és nevelőanyja közti viszony. Jóban voltak, soha nem kiabáltak vagy veszekedtek egymással.

A brutális kegyetlenséggel meggyilkolt Bence nagymamája azonban máshogyan vélekedik erről. - Bence sokat panaszkodott nekem arról, hogy a nevelőanyja kötözködik vele.

Nézze meg a nagymamával készült interjúnkat:

 

A gyilkossággal gyanúsított 47 éves mostoha egy közösségi oldalon keresztül csalta be a városba a gyanútlan 11 éves kisfiút. A gyilkosságot azonban egyedül nem tudta volna véghez vinni, így állítólag 200 ezer forintot ajánlott két hajléktalan cinkostársának.

Mint arról korábban beszámoltunk, a gyilkossággal gyanúsított három személyt vasárnap délelőtt a Kaposvári Törvényszék előzetes letartóztatásba helyezte.

Úgy tudjuk P. Erika továbbra sem tett vallomást, és tagadja, hogy hozzáért volna a kisfiúhoz. Két tettestársa szerint azonban ő volt az, aki egy ásóval kivégezte a védtelen kisfiút.

Ahogy arról korábban a KaposPont beszámolt: az 5 napja eltűnt Szita Bencét szombaton a fészerlaki öreg temető gödrébe elásva találták meg. Brutálisan meggyilkolták. Információink szerint a fejét szétverték ásóval.

 

Címkék: Felsőmocsolád, rokonok, nagymama, Szita Bence, gyilkosság, kék hírek