Ahogy arról korábban beszámoltunk: az 5 napja eltűnt Szita Bencét szombaton a fészerlaki öreg temető gödrébe elásva találták meg. Brutálisan meggyilkolták. Információink szerint a fejét szétverték ásóval.

Egyes hírek szerint 200 ezer forintot ígért a két hajléktalan férfinek, ha elteszik láb alól a gyermeket. A szerepek még nem tisztázódtak. Mindhárom gyanúsított valomást tett, de egymást vádolják a gyilkosság elkövetésével.

Úgy tudjuk: a két férfi azt állítja, hogy a nő ölte meg a gyermeket, őket csak arra kérte, hogy a gyilkosság után tüntessék el. A nő ezt tagadja. Elmeorvos szakértő vizsgálja az állapotát. Mert nem találni olyan ésszerű okot, ami a gyilkossághoz vezethetett volna.

Úgy tudjuk: a nevelőanya előző párkapcsolata felbomlóban volt, új életet akart kezdeni. Állítólag ebben akadályozta a kisfiú. Infomációink szerint őt okolta azért, hogy nem tud az idősebb gyermekeivel együtt lenni. Nem kizárt, hogy Bencén állt bosszút a tönkrement kapcsolatáért.

Információink szerint a nevelőanya a fiú eltűnésének éjszakáján a kórház nőgyógyászatán is jelentkezett. Azt mondta, az egyik parkban megerőszakolták. Azért járt ott, mert kereste Bencét. Az orvosi vizsgálaton azonban nyoma sem volt az erőszaknak.

Több 100-an gyújtottak mécsest a Tesco mögötti játszótéren szombaton este a brutálisan meggyilkolt 11 éves kisfiú emlékére.

Egy névtelenséget kérő nyomozati forrásból megtudtuk: az 57 éves kaposvári férfit gyanúsítják azzal, hogy megölte a kisfiút, a nevelőanyát pedig felbujtással. A másik férfit bűnsegédlettel, mert ő ásta meg a sírt.

A gyilkossággal gyanúsított férfi egyébként október 9-én szabadult a börtönből, társa is büntetőeljárás hatálya alatt áll egy másik bűncselekmény elkövetése miatt.

Itt még volt remény:

 

Címkék: döbbenet, elkövetésével, bence, Szita, gyilkosság, kék hírek