2010. október 14-én ismeretlen autós Kaposhomok külterületén a 65107-es úton, a vasúti átjáróban a piros, tilos jelzés és a leengedett sorompó ellenére behajtott a kereszteződésbe, és letörte a félsorompót. A vezető a baleset után a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül távozott. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár azonban keletkezett.

A másik sofőr október 13-án 18.00 óra körüli idõben az általa vezetett, ismeretlen színû, típusú és forgalmi rendszámú személygépkocsival közlekedett Kaposváron a Hársfa utcában a Fő utca irányába haladva. Nekiütközött egy általa elõzött Daihatsunak. Az ismeretlen jármûvezetõ a helyszínrõl adatainak hátrahagyása nékül elhajtott.

A harmadik autóvezető Fiat Uno típusú személygépkocsijával közlekedett a kaposvári Nyár utcában a Kaposrét sor irányából a Lonkahegyi utca felé, de nem az út vonalvezetésének megfelelő sebességgel vezette jármûvét, megcsúszott és a menetiránya szerinti bal oldalon az útpadkán álló villanyoszlopnak ütközött. Elmenekült a helyszínről, az autóját otthagyta.

A rendőrök kerik mindazok jelentkezését, akik a fenti idõben az említett helyeken vagy azok környékén közlekedtek, és az elkövetőre vonatkozó információval tudnak szolgálni. Jelentkezni lehet személyesen a kaposvári rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályán a Szent Imre u. 12. fszt. 7. sz. alatt, telefonon a 82/502-700/25-02, 25-15 telefonszámokon.

Címkék: kék hírek