mikor-versenyez-a-lo-es-mikor-a-lovas-_1.jpg

A rendszerváltás előtt az egyik kedvenc sportunk volt a lóverseny, és nem csak hobbi, de hivatás is azoknak, akik komoly pénzeket invesztáltak bele. Ma már egészen más a helyzet. A sport ugyan él de az érdeklődés a fogadások iránt már nem a régi. A népszerűség fogyatkozása a fogadások csökkenését eredményezte, így a futamok magas színvonalon tartása csak állami támogatással volt biztosítható.

Többek között ezért döntött úgy a Magyar Lóversenyfogadást-szervező (MLFSZ) Kft., hogy kialakít egy országos hálózatot, melyben nagyrészt Budapesti címeken nyíltak új fogadóirodák, de szerepelt köztük egy somogyi pizzéria is, a Pizzasarock.

Ihász Tibortól, a hely tulajdonosától megtudtuk, a Balaton miatt főleg nyáron megy jól az iroda, és sokan csak emiatt látogatják meg a pizzériát, akár vidékről is. Persze - mint elmondta - az új helyet és az új helyzetet szokni kell.A pizzériában és a többi újonnan nyílt fogadóirodában is élőben követhetjük a futamokat, melyek után akár már 20 percen belül megtörténhet a kifizetés.

Címkék: pizzéria, bukméker, loverseny, fogadás, iroda, balaton, gazdaság