Plusz egy nappal tovább utazhatnak díjmentesen a Balaton Mix jeggyel a Balaton körüli vasútvonalakon közlekedő, menetrend szerinti vonatokon és a tavon átkelő, menetrend szerinti hajójáratokon május 10-20-ig, a Balaton7 rendezvény ideje alatt - tájékoztatott közleményében a vasúttársaság kommunikációs osztálya.

Ennek megfelelően a MÁV-START Zrt. és a Balatoni Hajózási Zrt. közös ajánlata (a jegy fajtájától függően) egy helyett kettő, illetve kettő helyett három szabadon választott napon biztosítja a korlátlan számú díjmentes utazás és a kerékpárszállítás lehetőségét.

A Balaton Mix ajánlat részeként a személyszállító vasúttársaság további 50 százalékos, menettérti kedvezmény nyújtásával könnyíti meg a tóhoz való eljutást, a megvásárolt Balaton Mix jegy típusától függően 50 km feletti távolságra vagy akár kilométer korlátozás nélkül. A Balaton Mix jegy felhasználható Szabadbattyán és Tapolca, Tapolca és Balatonszentgyörgy, továbbá Balatonszentgyörgy és Szabadbattyán között.

Az aktuális kedvezményekkel kapcsolatban további részletes információk elérhetők a társaság honlapján, illetve a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon, a 06 (40) 49-49-49-es telefonszámon.



Címkék: vonat, díjmentes, utazik, jegy, vasút, hajó, Balaton, gazdaság