Ki tudja mit csinálnak otthon a fiatal lányok, amikor a szüleik elmennek hazulról? Mi megmutatjuk mi, az új őrület a fiatal csajok körében.

Egyre több tini múlatja az időt cseteléssel, ehhez persze hozzátartozik az íráson kívül a hang és a képátvitel is. A technika már nem szab gátat szinte semminek. Szerkesztőségünk elcsípett egy bevállalós lányról készült kis etűdöt, aki webkamera előtt kellette magát. Csak anyuék meg ne tudják!

Szerkesztőségünknek dr. József István pszichológus a következőket mondta a jelenség kapcsán:
-Magamutogató világban élünk, az erkölcsök is sokkal lazábbak lettek. A média is ezt sugallja, hiszen a műsorok is arról szólnak, hogy állj ki és mutasd magadat.
A lányoknál ez az exhibicionizmus nagyobb mértékű, elég csak összevetni a húsz évvel ezelőtti fürdőruha divatot a maival, illetve megnézni mennyivel lazábban viselkednek manapság a fiatalok.

Nem árt megjegyezni továbbá azt sem, hogy melyik korosztály az, aki ilyen felvételeket készít magáról és azt felteszi a netre, illetve hagyja, hogy mások felvegyék. Egyértelmű, hogy a negyven alattiak vannak többségben.

A pszichológus szerint talán a kellő felelősségérzet hiánya is meghúzódhat a jelenség mögött.