Támadás érte a kaposvári Citi Bankot. A Fő utcai pénzintézetnél jelenleg a rendőrség helyszínel, bűnügyi technikusok ujjlenyomatot vesznek az ajtóról, nyomokat keresnek. Értesüléseink szerint éjszaka bűnözők hatoltak be a bank előterébe. Feltehetően egy kártyával kinyitották a bank bejárati ajtaját. Így külsérelmi nyomok nélkül jutottak be az előtérbe.

Ezután a pénzkiadó automatát akarták elvinni, de nem boldogultak vele, csak megrongálták. Sikertelenül távoztak. Az emiatt érzett dühükben megtámadták a szomszédos ékszerüzletet is. Egy utcakővel beverték a kirakatot, az üveg azonban nem tört ki, csak megrepedt. Innen is dolguk végezetlen távoztak. A kaposvári rendőrök keresik a tetteseket.

Közleményük szerint két pénzintézetet is megtámadtak egymás után az elkövetők Kaposváron. Egy kéziszerszámmal megrongálták az ATM-ek burkolatát, kisebb kárt okoztak az automatákban. A trezorhoz akartak hozzáférni, de egyik esetben sem sikerült.

A másik bank a szintén a Fő utcán lévő Raiffeisen Bank volt. Itt is kártyával hatolt be a tettes az előtérbe. Nem kizárt, hogy lopta valahol azt a kártyát, ami megnyitotta neki az ajtókat