A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola a napokban tartotta évzáró gáláját az Arénában. A fórumon, ahol a fiatal tehetségeket Szita Károly polgármester a város emlékzászlajával köszöntötte, átadták a KASI-emlékérmeket is.

Olimpiai bajnokok beszéltek küldetésükről és pályafutásukról kaposvári fiataloknak a közelmúltban. A Mathias Corvinus Collegium szervezésében Kőbán Rita és Vaskuti István osztották meg gondolataikat az Együd Árpád Kulturális Központban.

Családi korcsolyanap várta december utolsó szombatján az érdeklődőket a kaposvári Jégcsarnokban. A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola rendezvényén majdnem háromszázan vettek részt. Ők öt állomáson próbálhatták ki magukat.

Negyven csapat részvételével rendezték meg a közelmúltban a B33 Kosárlabda Diákolimpia somogyi döntőjét A és B korcsoportban. Az általános és középiskolás korosztályban lány és fiú együttesek is indultak.

Jótékonysági teremlabdarúgó-tornát rendeztek a közelmúltban a kaposvári mentősök. Városunk több intézménye is örömmel fogadta el a szervezők meghívását. A megmérettetésen befolyt pénzből a kaposfüredi Napsugár Rehabilitációs és Habilitációs Központot támogatták a szervezők.

Remek teljesítményének köszönhetően őszi bajnokként vonult téli pihenőre a Kaposvári Asztalitenisz Club. Az NB III. Dél-Dunántúli csoportjában szereplő gárda legutóbb az újonc Kalocsa együttesét verte meg magabiztosan.