Kaposváron készülnek már az U15-ös magyar válogatott birkózók a héten rajtoló korosztályos Európa-bajnokságra. A kontinensviadalnak az Aréna ad majd otthont, így a város újabb rangos, nemzetközi megmérettetés házigazdája lesz. A válogatott edzői abban bíznak, hogy a hazai rendezésű Eb-n több érmet is szereznek fiatal sportolóink.

Úszós Horgász Európa-bajnokságot rendeztek nemrégiben Kaposváron. A desedai kontinensviadalon 27 nemzet válogatottja vett részt. A magyar csapat összetettben egy ezüst-, egyéniben pedig egy bronzéremnek örülhetett.

Új rekordoktól volt hangos a Csik Ferenc Versenyuszoda a múlt héten. A rajtkőre álló ifjú úszók több csúcsot is átadtak a múltnak, a szép számban kilátogató közönség pedig hazai sikereknek is örülhetett. Városunk a Kaposvári Sportközpont és Sportiskolával közösen szervezte meg a 67. Országos Serdülő Bajnokságot.

Újabb műfüves pályát korszerűsítettek Kaposváron és adtak át tegnap. A Kaposvári Szakképzési Centrum Virág utcai sportpályája és az ottani öltöző a Kaposvölgye Labdarúgó Utánpótlás Egyesület támogatásával újulhatott meg.

Az amerikai egyetemi bajnokságban játszik és már egy diplomát is szerzett egy kaposvári kötődésű fiatal hölgy. Varga Eszter az általános iskolát a gyakorlóban fejezte be, majd a Rátgéber Akadémián eltöltött középiskolás évek után kapott meghívást, hogy ösztöndíjjal New Yorkban kosarazzon és tanuljon.

A nemzetközi élvonal játékosai vendégeskedtek néhány nappal ezelőtt a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola kosárlabda-táborában. A Maine Egyetem divízió 1-es csapatában játszó Filipovity Péter mellett a Kometa KKK fiatalja , Bogdán Benedek is meglátogatta a sportág iránt érdeklődő fiatalokat.