Az NB III. Nyugati csoportjának nyolcadik helyén végzett ebben a szezonban a Kaposvári Rákóczi FC. Horváth Rudolf tanítványai a Zsámbék együttesét fogadták az utolsó, 38. fordulóban. A meccs vége 2-1-es hazai siker lett.

16 pontos győzelmet aratott a címvédő Zrínyi KK a jó erőkből álló Meló-Diák KK ellen a Somogy Megyei Kosárlabda-bajnokság döntőjében. Az aranyérmes gárda így zsinórban harmadszor, összességében pedig negyedszer lett bajnok. A bronzmeccset a tavalyi ezüstérmes Táncsics-Gyakorló csapata, a Tamási Dámok ellen nyerte meg.

Idén is megrendezte népszerű Pünkösdi Strandröplabda Tornáját a Búzavirág SC. A desedai versenyre női, férfi, vegyespáros és szenior kategóriákban lehetett nevezni. Három pályán 27 mérkőzést követően alakult ki a végső sorrend.

12 órás futómajálist szervezett pünkösd vasárnap a Desedán a FUTaMÉRŐ Sport és Kulturális Egyesület, valamint a Kaposvári Honvéd Sportegyesület. Azt, hogy ki, mikor indul el a tó körül és mikor pihen meg, minden induló maga dönthette el.

Hazai pályán játszotta idei utolsó bajnoki mérkőzését a közelmúltban a Kaposvári Asztalitenisz Klub. Az NB III. Dél-Dunántúli csoportjában szereplő somogyi gárda egy Harkányban megszerzett győzelemmel hangolhatott a Baja elleni összecsapásra.

Sorra zsebeli be a díjakat a kaposvári Nihon Tai Jitsu - Natan Dojo csapata. Az elmúlt hetekben 6 aranyéremmel térhettek haza a különféle versenyekről. A közelmúltban a klub legfiatalabb tagjai is bizonyították rátermettségüket egy országos bajnokságon.