Kiegyenlített a Kaposvári Női Röplabda Club a Nyíregyháza elleni bajnoki negyeddöntőben. A KNRC szombaton a párharc negyedik meccsén nagy csatában, 3:2-re nyert hazai pályán. A küzdelem így összesítésben most 2-2-re áll, a továbbjutás Nyíregyházán dől el.

A Szolnok elleni bajnoki mérkőzés után az OB-I-es vízilabda bajnokság 21. fordulójában is nagynevű ellenfelet fogadott a KVK. A Csik Ferenc Versenyuszodába ugyanis a tabella második helyén álló OSC Újbuda együttese érkezett meg szombaton.

Veretlenül lett idei bajnok a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola U14-es 3x3-as jégkorongcsapata. Ez a somogyi vármegyeszékhely első bajnoki címe ebben a sportágban.

60 órás maratoni focitornát szervezett a múlt héten a kaposvári Eötvös Loránd Műszaki Technikum. Az erőpróba az intézmény alapításának 60. évfordulóján a jubileumi programsorozatot színesítette.

Szezonnyitó bringás kirándulást szervezett a hétvégén a Zsota Kerékpártúra Egyesület. A borongós idő ellenére is nyeregbe pattanó résztvevők a Bőszénfai Szarvasfarmra látogattak el.