Ezüstéremmel zárta a Magyar Kupa küzdelmeit a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata. Az együttes a szombati döntőben 3-0-s vereséget szenvedett a Pénzügyőr gárdájától, amely így zsinórban negyedszer lett kupagyőztes. A nagy csatát hozó találkozón a Fino az első szettben állt a legközelebb a játszma-győzelemhez, a másik két felvonásban viszont a fővárosiak uralták a játékot.

A Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia Cseri úti Sportcentrumában az ellen a Móri SE ellen léptek pályára a Kaposvári Rákóczi FC labdarúgói vasárnap, akik a fordulót megelőzően az NB III-as bajnokság Nyugati csoportjának utolsó előtti helyen álltak. A legnagyobb kérdés az volt, Horváth Rudolf tanítványai megszakítják-e az október eleje óta tartó hazai nyeretlenségi sorozatot.

Az U10-U11-es korosztálynak rendezett nemrégiben nemzetközi felkészülési tornát a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia. A Cseri úti sporttelepen pályára lépett a horvát Slaven Belupo és a Varazsd együttese is.

Az U15-ös korosztály számára szervezett birkózó válogató versenyt a hétvégén a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola. A sportcsarnokban megrendezett viadalon nem kisebb volt a tét, mint a kvalifikáció, a szintén Kaposvárra érkező Európa-bajnokságra.

Három ju jitsu-s tett sikeres övvizsgát a napokban Kaposváron. Megmérettetésükön az ítészek nemcsak a tanult technikák bemutatását, hanem a résztvevők állóképességét és mentális felkészültségét is értékelték.