Néhány nappal ezelőtt eldőlt, hogy a bronzéremért küzdhet a Kaposvári Női Röplabda Club a Magyar Kupában. Az együttes ugyanis az elődöntő visszavágóján 3:1-re kikapott a Békéscsabától, így a BRSE kettős győzelemmel jutott a fináléba. A somogyiak ellenfele a harmadik helyért kiírt mérkőzésen a Nyíregyháza lesz.

Szomszédvári rangadót rendeztek a múlt héten a Csik Ferenc Versenyuszodában. Az OB-I-es bajnokság 16. fordulójában a Kaposvári Vízilabda Klub a PVSK-Mecsek Füszért csapatát fogadta.

Diák I-es szabadfogású birkózó OB-t szervezett a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola a közelmúltban. A Táncsics Mihály Gimnáziumban megrendezett országos bajnokságon a hazai közönség három KASI-s tehetségnek szurkolhatott.

Nemzetközi uszonyos- és búvárúszó viadalt rendeztek a hétvégén Kaposváron. A XII. 1.MCM-Diamant Adorján Kupára több mint 250 versenyző érkezett.

A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola jégkorong szakosztálya két válogatott szintű leány kapust is soraiban tudhat. A magyar női U16-os nemzeti csapatban nemrég mutatkozott be Csordás Csenge, Gyócsi Petra pedig részt vehetett a bő keret összetartásán.