Magabiztos győzelmet aratott a Kaposvári Női Röplabda Club a MÁV Előre csapata ellen. A KNRC pénteken a bajnoki alapszakasz 13. fordulójában 3:0-ra győzte le a székesfehérváriakat. A kaposvári hölgyek ezzel továbbra is tartják ötödik helyüket a tabellán.

Véleményes bírói döntések és sokszor durvaságba hajló játék egyaránt jellemezte a Kaposvár - Szeged élvonalbeli vízilabda-mérkőzést. Február második szombatján, a szinte végig feszült hangulatú mérkőzés végül 11-11-es döntetlent hozott.

Szénay Péter a nyáron lett a kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatója. Az UEFA Pro licences felvidéki szakember eddigi tapasztalatairól, terveiről és nem utolsó sorban a városról is beszélt stábunknak.

Idén is több táv közül válogathattak azok, akik le akarták győzni városunk dombjait. A XIII. Kometa Kaposvári Futófarsangon ezúttal rekordszámú, nagyjából száz külföldi induló állt rajthoz, köztük a klasszikus 21 km-es félmaraton későbbi győztese is, egy horvát futó Eszékről.

Remek eredményekkel tértek haza egy, a Mátrában megrendezett lesikló versenyről a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem hallgatói. A sikerből a Kaposvári Campus diákjai és oktatói is kivették a részüket.