Október 30-a után ismét bajnoki mérkőzést játszott a Kometa KKK élvonalbeli kosárlabdacsapata. Ivan Rudez tanítványai a Körmend otthonában léptek pályára szombaton.

Négygólos döntetlent játszott a 2022-es év utolsó hazai mérkőzésén a Kaposvári Rákóczi FC. Az NB3-as bajnokság 18. fordulójában Hováth Rudolf tanítványai a Kelen SC együttesét fogadták.

Kaposvár adott otthont az elmúlt napokban a 18. rövidpályás úszó országos bajnokságnak. A Csik Ferenc Versenyuszodában ezúttal is a legjobb magyar versenyzők szálltak medencébe.

Kettős vereséggel búcsúzott a nemzetközi porondtól a Fino Kaposvár. A somogyiak a CEV Kupa 1. fordulójában 3:0-ra elveszítették az odavágót, a visszavágón pedig 3:2-re kaptak ki a svájci Schönenwerd együttesétől.

Felemás szezont fut egyelőre a BFC Siófok NB II-es labdarúgócsapata. A Balaton-partiak hazai környezetben kifejezetten eredményesen szerepelnek, de idegenből ritkán térnek haza ponttal, pontokkal Domján Attila tanítványai. A somogyiak így a 10. helyről várhatják az év végi hajrát.