Remekül helytállt, és a bravúrtól sem állt messze a Kaposvári Kosárlabda Klub élvonalbeli együttese a címvédő Falco Szombathely ellen. A KKK sokáig vezetett is, de a második félidőben mindössze 23 pontot szerzett az együttes, amit ki is használt a Falco.

Magabiztos győzelemmel folytatta bajnoki szereplését a Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es csapata. A KVK 11 góllal bizonyult jobbnak a sereghajtó Szentes gárdájánál.

Mindkét kaposvári röplabdacsapat nyerni tudott a női, illetve férfi Extraliga hétvégi fordulójában. Az 1. MCM-Diamant Kaposvár az Újpest, míg a Fino Kaposvár együttese a Kecskemét csapatát fogadta a Kaposvár Arénában.

A bajnoki szünetet követően ismét győzelemnek örülhetett a Siófok KC élvonalbeli kézilabdacsapata. A Balaton-partiak a közvetlen rivális Kisvárda ellen diadalmaskodtak a hétvégén.

Túl vannak idei első versenyükön a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola fiatal birkózói. Takács László tanítványai a a napokban a Nyugat-Dunántúli Diák 1-es és Diák 2-es Területi Bajnokságon vettek részt.