Fontos győzelmet aratott a Kaposvári Kosárlabda Klub a Pécs elleni szomszédvári rangadón. Nikola Lazics csapata az újabb sikernek is köszönhetően az ötödik helyről várhatja az élvonalbeli bajnokság hajráját.

A helyosztókkal zárult a a Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóságának nagypályás, műfüves bajnoksága, amely ezúttal is remek felkészülési lehetőség volt a csapatok számára.

Egyre többen érdeklődnek a küzdősportok iránt, szinte megteltek a kaposvári edzőtermek. Ma már sokféle irányzat közül választhatnak a sportolni vágyók. A legtöbb helyen a versenyzők és a hobbisták együtt, egymást motiválva edzenek.

Elrajtolt az úszók számára kiírt Kaposvár Kupa idei szezonja. A négy fordulóból álló versenysorozat első versenyén összesen 16 egyesület sportolója képviseltette magát.

Csaknem ötszázan vágtak neki a a farsangi félmaratonnak, melyet már 12. alkalommal rendeztek meg Kaposváron. A nagy hagyományokkal bíró sporteseményen 10, illetve 21 kilométeren állhattak rajthoz a futók, akiknek a megyeszékhely dombjaival is meg kellett küzdeniük.