Remek második félidei játékának köszönhetően 10:8-ra nyert a Kaposvári Vízilabda Klub a Szeged ellen. Surányi László tanítványai háromgólos hátrányból álltak fel és tartották itthon a bajnoki pontokat.

Pécsen nyert szomszédvári rangadót a Kaposvári Kosárlabda Klub. A somogyiak 97-88-as diadalt arattak a bajnokságban a baranyai megyeszékhelyen. Az együttes a harmadik negyedet 13 ponttal nyerte meg, ami a végén döntőnek bizonyult.

Elveszítette veretlenségét a bajnokságban Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata, miután vasárnap ötszettes küzdelemben kikapott az újonc Kistexttől. A Fino 2:0-ás hátrányból állt fel, és a rövidítésben is vezetett féltávnál, végül azonban a fővárosiak örülhettek győzelemnek.

Rendkívül sima győzelmet aratott az 1. MCM-Diamant Kaposvár női röplabdacsapata az Extraliga 4 fordulójában. A Kaposvár Arénában a somogyiak ellenfele a Diósgyőr együttese volt.

Kaposvárra érkezik a Giro d’Italia. A világ egyik legnagyobb országúti kerékpáros körversenye Magyarországról rajtol jövőre. A harmadik etap startol majd városunkból.