Jótékonysági labdarúgó-mérkőzésen léptek pályára a Somogy Sportja magazin év edzője szavazás döntőseinek álomcsapatai. A találkozó jegybevételét a Kaposvári Mentő Alapítványnak ajánlották fel a szervezők.

Egy nehéz, de eredményes szezonon vannak túl a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola birkózói. Az utánpótlás-műhely sportolói a napokban búcsúztak el együtt az idénytől.

Húsz egyesület, több mint 100 versenyzője lépett szőnyegre Törökbálinton a ritmikus gimnasztikázók felnőtt és junior országos bajnokságán. A mezőnyben a kaposvári LSC RG SE fiataljai is ott voltak.

Hatodik alkalommal szervezett kosárlabda-tábort a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola. Az utánpótlás-műhely idén is változatos edzésprogramokkal készült a gyerekeknek. A fiatalok ma délelőtt meglepetésvendégeket is köszönthettek a Kaposvár Arénában.

A somogyi megyeszékhelyen rajtolt el a napokban a magyar sebességi autómodellező bajnokság. Az ország több pontjáról érkező versenyzők 6 kategóriában mérték össze autóik gyorsaságát.