Egy arany- és egy bronzéremmel zárult a házigazdák számára a röplabda MEFOB kaposvári döntője. A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem hölgykoszorúja háromszettes győzelemmel hódította el a harmadik helyet, míg a férfiak hatalmas csatában diadalmaskodtak a Testnevelési Egyetem ellen.

Tíz éve alakult a Kaposvári Röplabda Akadémia. Az utánpótlás-műhely évzáróján így nem csak az idei szezontól búcsúztak el, hanem az elmúlt évtized sikereire is visszaemlékeztek.

Dedikálással egybekötött könyvbemutatót tartott a Kaposvári Rákóczi FC és a Szombathelyi Haladás egykori kiváló kapusa, Hegedűs Péter. A 67 éves legenda pályafutásáról szóló kötetet a már több, magyar labdarúgásról szóló könyv szerzőjeként ismert Gál László jegyezte.

A megyei labdarúgó másodosztály vége után, már az új idényre készül a Kaposmérő SE. A klub nemzetközi tornát rendezett a hétvégén négy csapat részvételével.

Világ-, és Európa-bajnoki szereplések, olimpiai győzelmek és ikonikus játékosok is szerepelnek azokon a fotókon, amelyekből Kaposvár mellett hat másik nagyvárosban nyílt kiállítás "A magyar labdarúgás története " címmel.