Zsinórban harmadszor maradt pont nélkül a Kaposvári Rákóczi FC NB II-es labdarúgócsapata. A listavezető Vasas 2-1-re nyert a vasárnapi bajnokin, a zöld-fehérek pedig az újabb vereségük miatt visszacsúsztak a 18., kiesést jelentő pozícióba.

Kaposváron dőlt el a női röplabda Extraliga harmadik helyének sorsa. A 1.MCM-Diamant együttese ötszettes csata után maradt alul a Vasas Óbuda gárdájával szemben, így végül a fővárosba került a bronzérem.

Nagyot küzdött a Fino férfi röplabdacsapata a bajnoki döntő negyedik mérkőzésén, a végén azonban a vendég Pénzügyőr örülhetett. A korábbi kaposvári játékosokkal felálló fővárosiak történetük első bajnoki győzelmüket ünnepelhették az Arénában.

Vereséget szenvedett a Kaposvári KK a Kecskeméttől, hazai pályán. Az alföldi együttes 71-57-re nyert az élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alsóházi rájátszásának 3. fordulójában. A KKK így jelenleg a 11. helyen áll.

Csak az utolsó percben dőlt a Kaposvári Vízilabda Klub hétvégi bajnokija. Az OB I-es ütközet végén a házigazda Szentes örülhetett.