Visszavágott a Kaposvári KK a Kecskemétnek. A somogyiak tőlük kaptak ki az élvonalbeli kosárlabda-bajnokság első fordulójában, a hétvégén viszont hazai pályán 79-63-ra nyertek ellenük.

Vereséget szenvedett a Kaposvári Rákóczi a Szegedtől a labdarúgó NB II. 13. fordulójában. A zöld-fehéreknek az első tíz percben három komoly helyzetük is volt, de nem tudtak betalálni, amit a második félidőben alaposan megbosszult a vendégcsapat.

Rangadót nyertek a napokban a női röplabdázók. A Diamant-lányok Újpesten diadalmaskodtak 3:1-re, amivel feljöttek az Extraliga második helyére.

Ha a megszokotthoz képest kicsit később is, de végre elkezdhették az edzéseket a Kapos Dynamic SE szinkronkorcsolyázói. A lányok edzésére stábunk is ellátogatott.

Tíz nap karantén után már a Bajnokok Ligája selejtezőjére készültek a hétvégén a Fino Kaposvár férfi röplabdázói. A koronavírus-járvány azonban ismét közbeszólt, így Keen Cameronék november közepén utaznak Romániába. Az együttes csapatkapitányával még az újabb halasztás előtt beszélgettünk.