A koronavírus-járvány miatt a tavalyi 50-hez képest, idén csak 31 csapat állt rajthoz a Rókaűzők versenyen. Akik viszont 2020-ban is futócipőt húztak, azok ezúttal is Pécsről Kaposvárig kergették egymást.

Magabiztos győzelmet aratott a Körmend a Kaposvári KK ellen az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság vasárnap délutáni mérkőzésén. A vasiak 21 ponttal, 93-72-re nyertek hazai pályán.

Az elhalasztott mérkőzés miatt több mint egy hónapig nem játszott tétmeccset a Kaposvári Vízilabda Klub élvonalbeli csapata. A kényszerszünet után a somogyiak a friss Magyar Kupa-győztes Ferencvárossal küzdöttek meg a Csik Ferenc Versenyuszodában.

14 öttagú együttes részvételével a Desedán rendezték meg néhány nappal ezelőtt a 28-dik országos úszós klubcsapat horgászbajnokság döntőjét. A háromnapos erőpróba a Magyar Országos Horgász Szövetség idei utolsó hivatalos versenye volt.

Két évtized után távozik a Kaposvári Rákóczi labdarúgcsapatától Illés János. A sportvezető húsz esztendőn át dolgozott a zöld-fehérek sikereiért, az együttes pedig ez idő alatt kétszer is feljutott az NB I-be.